Меланія Трамп не житиме у Білому домі

Дружина 45-го президента Сполучених Штатів Америки залишиться жити в Нью-Йорку разом з 10-річним сином Берроном, про це виданню The New York Post повідомила людина з оточення Трампа.

Так, після інавгурації чоловіка 45-го президента США Меланія ніби-то не переїде в Білий дім через наймолодшу дитину мільярдера, яка навчається у престижній приватній школі Нью-Йорка. Мовляв, батьки не хочуть змінювати життя сина як мінімум до кінця цього навчального року. Повідомляється також, що Беррон важко переніс виборчу кампанію, тому його мати не хоче рзлучатись із ним. За словами джерела, при необхідності дружина Трампа приїжджатиме до чоловіка в Вашингтон, але більшу частину часу вона із сином будуть жити в пентхаусі, що у хмарочосі Trump Tower на Манхеттені, який зараз щодня атакують ЗМІ.

Нгадаємо, у Трампа п’ять дітей від трьох шлюбів – Дональд (40 років), Іванка (35), Ерік (32), Тіффані (23) і Беррон (10). Старші діти активно брали участь в передвиборній кампанії бізнесмена, і не виключено, що хтось із них отримає певну посаду в команді президента.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *