У США вбивцю українського поліцейського посадили на 15 років

Трагедія сталась у жовтні 2014 року в окрузі Вентура, що на півдні Каліфорнії, пише UA Post. 25-річний каліфорнієць Кевін Хугрефе, який сів за кермо свого автомобіля в ніч події в стані алкогольного сп’яніння, звинувачувався у вбивстві 41-річного помічника шерифа Євгенія(Юджина) Костюченка. Офіцер поліції був збитий на фрівеї поруч з містом Камарілло в момент, коли зупинив іншого водія, підозрюваного у водінні в нетверезому стані.

Згідно з документами суду, Хугрефе мав проблеми з законом через вживання алкоголю ще в 17 років. Під час арешту концентрація алкоголю в його крові зашкалювала. По дорозі з бару, хлопець збив поліцейського і спробував сховатися з місця події, однак незабаром потрапив у чергове ДТП і був заарештований. Костюченко помер на місці. У Євгена була дружина та двоє прийомних дітей. Кевіна Хугрефе минулого тижня засудили до 15 років тюремного ув’язнення.

Іменем загиблого поліцейського, який іммігрував з України, названа частина 101-го хайвею, яка розташовується в районі міста Камарілло. Відповідну петицію каліфорнійців на цей рахунок підтримав Сенат штату Каліфорнія.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *