Стрілянина в Огайо: є жертви

Трагічний інцидент стався сьогодні в університетському містечку Університету Огайо (місто Коламбус), повідомляє «Радіо Свобода».
У місті  з’явились важкоозброєні загони поліції. Невідомий чоловік виїхав своєю автівкою на тротуар, чим травмував кількох перехожих. Відтак, він покинув транспортний засіб і почав великим ножем завдавати поранень людям, які його оточували. Поліцейський, який знаходився неподалік, застрелив зловмисника з табельної зброї. Саме з огляду на звук цих пострілів і було зроблено висновок про стрілянину і оголошено тривогу.
Зараз у лікарні перебувають дев’ять жертв нападника, один із них – у тяжкому стані. Ведеться слідство. Наразі ще не відомо, чи діяв зловмисник один, чи, можливо, мав спільників. Поліція висуває версію про терористичний акт, проте вона ще не набула статусу остаточної.
Як стало відомо пізніше, нападником був  18-річний виходець із Сомалі, повідомляє  Fox News. Як наголошується, зловмисник мав статус “легально проживаючого у США”. Мотиви його дій досі невідомі.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *