Страшні подробиці авіакастрофи із футболістами “Шапекоенсе”

29 листопада у Колумбії, неподалік аеропорту міста Медельїн, розбився літак на борту якого перебувала 81 людина, в тому числі 27 представників бразильського футбольного клубу “Шапекоенсе”. Спорсмени летіли на першу фінальну зустріч Копа Судамерікана – континентального клубного турніру для представників Південної Америки – проти колумбійського “Атлетіко Насьйоналя”, повідомляє Еспресо ТV . 3ad9f7d900000578-3981462-image-a-32_1480422580875
За повідомленням El Tiempo, клуб планував відправитися в Медельїн чартерним рейсом,
але цьому перешкодило рішення  бразильського органу у справах цивільної авіації, тому клубу довелося відправити команду на гру комерційним рейсом. За попередньою інформацією, п’ятьом особам вдалося вижити, у тому числі й трьом футболістам – Алану Рушелю, Джексону Фоллману та Хеліо Самп’єру Нето. Голкіпер клубу Даніло помер у госпіталі, а воротареві Джексону Фольміні амуптували ногу, повідомляє “Esporte Banada“.
Ще один спорсмен, який залишився живим після авіакастрофи Алан Рушел зараз у критичному стані. Йдеться про велику ймовірність того, що чоловік залишиться паралізованим на все життя, бо у нього дуже серйозні травми хребта. Конфедерація південноамериканського футболу (КОНМЕБОЛ), вже оголосила, що призупиняє усі змагання під своєю егідою, а цьогорічний фінал Копа Судамерікана – взагалі скасовує.

За інформацією іспанського видання Marca літак BAe-146 регулярно використовувався для перельотів футбольних команд. Зокрема, на ньому на початку листопада до Бразилії на відбірковий матч чемпіонату світу-2018  літала збірна Аргентини, з Ліонелем Мессі у складі.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *