Американські злодії вкрали з салону 40 новеньких Infiniti

У центр Nissan-Infiniti, що у каліфорнійському місті Торранс, за два місяці злодії примудрилися вкрасти з його парковки сорок новеньких автомобілів, пише Znaj.Ua.

Цікаво те, що іномарки зникали по кілька штук за тиждень, проте тривалий час крадіжок не помічали через велику кількість машин. Злодії працювали просто, вони ламали бокси з ключами, що були прикріплені до автомобілів: на ручки дверей або на бічне скло. Про ці злочини поліція дізналась випадково, коли зупинила один з крадених Infiniti. Під час перевірки машини з’ясувалося, що вона зникла з парковки салону Nissan-Infiniti в Торрансі.

Коли співробітники центру продажу автомобілів провели інвентаризацію, то не дорахувалися 40 одиниць техніки. За словами поліцейських, грабіжники використовували вкрадений транспорт для вчинення нових злочинів, продавали, розбирали на запчастини, а також використовували крадені авто для особистих поїздок.

Правоохоронці вже заарештували 15 підозрюваних та повернули дилеру 25 машин. Ті, що в хорошому стані, знову виставлять на продаж. А працівники салону ввели практику щотижневої інвентаризації.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *