В американських готелях поступово відмовляються від Біблії

В Сполучених штатах різко зменшилась кількість готелів, де відвідувачам пропонують Біблію у номерах, пише Slovo i Dilo.

Відсоток готелів, які пропонують Біблію в своїх номерах, зменшився майже на 50% за десятиліття: з 95% в 2006-му до 48% у цьому році. Такі дані отримані у результаті нового  дослідження аналітичної групи по гостинності STR. Експери індустрії відзначають, що відхід від Біблії з номерів пов’язаний з небажанням будь-яким  чином образити гостей інших релігійних вірувань.

При цьому називають ще більш прагматичну версію такого рішення – в номерах дешевше поставити полицю, ніж тумбочку біля ліжка, через що Біблію не можна прибрати в тумбочку, як було раніше. В STR пояснили, що на питання про наявність Біблії в їхніх номерах відповіли лише 2,6 тисяч готелів з більш ніж 8 тисяч. опитаних. Щоправда, священнослужителі зазначають, що тенденція до зникнення Біблії в номерах дійсно існує.

Цікаво, що у найбільшої компанії в сфері готельного бізнесу Marriott International з недавніх пір також прийняли рішення відмовитися від Біблії і книги мормонів в своїх готельних номерах.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *