У США відкликають 2300 фунтів курячого м’яса

Міністерство сільського господарства США у понеділок оголосило про відкликання продуктів із курячого м’яса, виробленого Schreiber Processing Corp, повідомляє USA ONE.c10ogqzwgaa9an9-800x445

Курка в паніровці надйшла в продаж 9 грудня та реалізована в Нью-Йорку, Вашингтоні та Нью-Джерсі. Покупців попереджають, що 10-фунтові коробки Meal Mart Battered & Breaded Chicken Breast Tenders, що мають код товару 03-CTB і код виробництва 0246, підлягають відкликанню. Причиною відкликання продукції і виявлення браку партії стали звернення покупців зі скаргами. Всього вилученню підлягає близько 2300 фунтів курячих продуктів, вироблених  компанією.

У Міністерстві повідомляють, що вони можуть бути забруднені пластиком і не мати маркування (зображення торгового знаку). Інформація про отримання будь-яких травм або захворювань у результаті вживання згаданих курячих продуктів наразі відсутня, проте в Міністерстві рекомендують не вживати  вказаний продукт.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *