В США вірний пес врятував життя своєму господарю

В американському штаті Мічиган пес врятував свого господаря від обмороження, коли той впав у сніг та, зламавши шию, не міг рухатися, повідомляє Вuzzfeed.

У заяві лікарні, на яку посилається видання,  йдеться про те, що в новорічну ніч чоловік вирішив знайти дрова для свого каміна, одягнувшись у піжаму, він покинув будинок, коли за вікном було -24 ° C. Там чоловік послизнувся, впав та зламав собі шию. Вірний пес господаря на ім’я Келсі, лягла біля непритомного чоловіка та зігрівала його 20 годин, облизуючи кінцівки. Також, золотистий ретривер робила все для того, щоб привернути увагу людей. Вона гавкала без зупину.

“Вона сильно гавкала, і це почув мій сусід, він знайшов мене в 6:30 вечора в перший день Нового року. Я буду вічно вдячний двом героям: Келсі і доктору Коліну, який врятував моє життя і здатність рухатися», – розповів Боб, постраждалий чоловік

У лікарні повідомили, що за годину до того, як чоловіка знайшли, він втратив свідомість, але Келсі продовжувала гавкати, поки не прибула допомога. Лікарі успішно провели чоловікові хірургічну операцію.

Фото: McLaren

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *