Американська авіакомпанія примусово посадила всі літаки через комп’ютерний збій

Американська авіакомпанія United Airlines ввечері неділі (22 січня) примусово посадила всі свої літаки внутрішніх авіаліній США через збій у комп’ютерній системі, повідомляє Ukrinform з посиланням на АВС News.

“Усі внутрішні рейси кампанії United Airlines здійснили вимушену посадку до 20-ї години вечора неділі (за часом по Вашингтону, – ред.) через комп’ютерний збій”, – йдеться в повідомленні. Федеральне управління цивільної авіації продовжило зупинку польотів до 21-ї години. Це викликало хвилю негативної реакції американців у соціальних мережах. Принаймні, йдеться про численні “гнівні” пости пасажирів, зазначається в матеріалі. При цьому уточнюється, що міжнародні авіарейси компанії не переривалися.

За інформацією представників офіційної влади, що забезпечує польоти, мали місце проблеми зі швидкістю передачі даних в Авіаційній бортовій системі адресування й передачі повідомлень (ACARS). Жодних інших офіційних повідомлень і пояснень з цього приводу поки не надходило.
Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *