У Британії чоловіка засудили на 5,5 років за те, що він не врятував дівчину, яка тонула

У Британському графстві Кент суд покарав 21-річного Майкла Боудича до 5,5 років позбавлення волі за те, що той залишив 17-річну дівчину, яка не вміє плавати без допомоги, пише Російська служба Бі Бі Сі.

Це сталося 1 травня 2016 року в порту міста Рамсгит, коли дівчина та хлопець зустрілися на вечірці та разом пішли погуляти в порту. Майкл стверджує, що не пам’ятає, як і чому дівчина впала у воду. Але, як підкреслило обвинувачення, коли Морган тонула, Майкл навіть не спробував допомогти їй вибратися з води. Більше того, він нікого не покликав на допомогу. “Іншими словами, він залишив її тонути”, – підкреслив суддя Джеремі Карні.

Звинувачення стверджує, що Беккі Морган просила допомогти їй та говорила, що не вміє плавати. Однак хлопець тільки спостерігав за тим, як вона тоне, а в поліцію хлопець зателефонував лише через дві години після того, як дівчина впала у воду.

Цікавой те, що з порту Майкл відправився у клуб, з якого охорона клубу виставила його за двері через те, що він був дуже п’яним. Припущення про те, що дівчина була п’яна або перебувала під дією наркотиків, в ході токсикологічної експертизи не підтвердилися.

За словами Боудича, вона впала у воду близько 2:05 – 2:40 ночі. У поліцію він подзвонив тільки в 5:00 ранку, коли повернувся додому. Рятувальники виявили тіло Беккі Морган не раніше 7:45.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *