В Каліфорнії затримали підлітків, які хотіли постріляти в школі

Поліція міста Фуллертон, що знаходиться у штаті Каліфорнія, затримала двох підлітків, які планували влаштувати стрілянину у школі, повідомляє телеканал ABC7

Допомогла це зробити жінка, яка звернулась у поліцію та повідомила, що чула як двоє підлітків обговорювали можливість стрільби в їхній школі, яка зможе “перевершити стрілянину в школі Колумбайн”.  Жінка сфотографувала хлопців та відправила знімки поліцейським, які в ході розслідування з’ясували, що ті й справді шукали в інтернеті інформацію про попередні випадки стрільби у навчальних закаладах.

Повідомляється також, що 16-річних підлітків затримано за змову з метою вчинення злочину.  Щоправда, під час обшуку не вдалося знайти зброю.

Нагадаємо, масове вбивство у середній школі Колумбайн, штат Колорадо, одне з найбільших вбивств у школах США. 20 квітня 1999 року двоє учнів школи вбили 13 людей та поранили ще 21 інших, застосовуючи вогнепальну зброю. Після цього вони вчинили самогубство.  Трагедія у Колумбайн набула широкого резонансу в суспільстві та викликала суперечки про необхідність посилення контролю над вогнепальною зброєю у США.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *