Меланія Трамп вподобала порцелянову квітку, виготовлену емігрантом з України (фото)

Перша леді США подарувала дружині прем’єр-міністра Японії скульптуру з порцеляни під назвою “Троянда в цвіту”, змайстровану художником українського походження Володимиром Каневським, повідомляє Голос Америки з посиланням на CNN.

227D9044-2A55-4A3F-9CB8-6CB767A11D05_w650_r0_s

Це відбулось минулого тижня, коли сім’я Трампів приймала гостей із Японії – прем’єр-міністра Сіндзо Абе та його дружину Акі Абе.  За інформацією американських ЗМІ, Дональда Трамп разом із Сіндзо Абе грали гольф у своїй резиденції, а Меланія Трамп та  Акі Абе відвідали музей Морікамі та японські сади. Під час візиту до японських садів жінки прогулювалися алеями та кидали корм у ставок, щоб привабити барвистих японських коропів.

Нагадаємо, Володимир Каневський народився в Харкові, де працював архітектором. У 80-х роках він емігрував до США. Майстер творить дивовижні порцелянові квіти та декоративний посуд у своїй студії в Нью-Джерсі, в передмісті Нью-Йорка. Роботи скульптора продаються в найдорожчих крамницях, а їхня ціна коливається від трьох до двадцяти тисяч доларів.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *