Український танцювальний гурт підкорив американських суддів (відео)

Український танцювальний гурт Light Balance вразив суддів одного з найпопулярніших шоу США, пише Голос Америки. Хлопці настільки вразили ведучу програми “Америка має талант”, що Тайра Бенкс скористалась своїм унікальним правом, доступним тільки один раз на сезон, і натиснула «чарівну кнопку», яка відправляє учасників одразу в наступний тур – на живі виступи.

Група танцюристів з України вразила глядачів і суддів унікальним виступом, у якому складна хореографія доповнювалася незвичайними неоновими костюмами, що світилися в темряві. «Зупиніться прямо зараз. Я захоплена вами, хлопці. Хіба це не було неймовірно? Божевільно добре?» – Бенкс запитали аудиторію перед тим, як натиснути на кнопку.

https://www.youtube.com/watch?v=3oUMkoKEcyc

Нагадаємо, що Light Balance уже брали участь в аналогічному шоу у Великобританії у 2014 році, де дійшли до півфіналу. Шоу «Америка має талант» транслюється на телеканалі NBC по вівторках.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *