Міла Куніс зізналась, що під час візиту до України, її не пустили у рідний дім

Днями голлівудська зірка українського походження Міла Куніс, пригадуючи свій візит до України, зізналась, що її не пустили до будинку, в якому вона провела своє дитинство. Про це повідомляє ТСН.

“Ми вирушили в наш старий будинок, я постукала в двері, тому що дійсно хотіла заглянути всередину. Але нова власниця просто відповіла “Ні!” – зізналася актриса, розповідаючи про свій візит до Чернівців, який відбувся у серпні 2017 року. Виявилося, що в той день сім’ї, яка мешкає в колишньому житлі сім’ї Куніс, просто не було вдома. “Ми дзвонили, там такі великі ворота, ніхто не відповідав, а також по реакції вікон видно було, що там нікого не було. Ми зайшли в сусідній будинок, винесли стілець, Міла через паркан подивилася на будинок, подивилася двір”, – розповів друг Куніс Микола Бадай. За його словами, відмовилися впускати всередину батьків Міли, але це сталося кількома днями пізніше.

Виявилося, що частина двоповерхового будинку, де раніше жила сім’я зірки, належить депутату так званої Держдуми РФ Валерію Скругу, а інша частина – його мамі. Марія Скруг пояснила, що її в той день просто не було вдома, а батьків зірки не пустила на подвір’я жінка, яка допомагає по господарству, тому що літня пара здалася їй підозрілою. “Слухайте, зараз така криза, біженців купа, таке відбувається. Ми бідна Україна. Це не Америка”, – пояснила господиня будинку.

Нагадаємо, що Міла Куніс народилась у 1983 році в містечку Чернівці. У 1991 році вона разом із сім’єю у 1991 році емігрувала до Сполучених Штатів Америки. Наразі родина Куніс живуть у Лос-Анжелесі у приватному будинку. Цікаво, що до Чернівців зіркове подружжя приїхало на кілька годин з Будапешту, де Ештон та Міла беруть участь у зйомках фільму. Екскурсію для них провів кінорежисер Сергій Скорбун.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *