Українку визнали найкращим генеральним менеджером готелів у Чикаго

Асоціація продажів та маркетингу у готельному бізнесі Іллінойсу визнала уродженку Рівного Людмилу Червону найкращим менеджером готелів, повідомляє Голос Америки.  Асоціація об’єднує понад 300 членів, це – готелі, ресторани, оператори турів та інші бізнеси, які надають послуги у сфері гостинності. (Всього Асоціація об`єднує 60 підрозділів, один з яких в штаті Іллінойс, та має понад сім тисяч членів в 35 країнах світу).

Тіффані Браун, один з організаторів конкурсу, пояснила, що переможця в своїх лавах обирали самі члени асоціації. Відтак, Людмила Червона отримала дуже велику кількість позитивних відгуків від колег по галузі, що і зробило її переможцем.

Цікаво, що українка закінчила магістратуру та навчалась в аспірантурі Київського торговельно-економічного університету, а до США переїхала у 1999-му році, вигравши “зелену картку”. Жінка каже, що англійську при переїзді знала погано, адже в університеті вчила французьку та німецьку, англійську почала вчити лише з репетитором. Першу свою роботу отримала у крамниці, пакуючи продукти харчування покупців у целофанові пакети. Вже через рік почала працювати у готельному бізнесі, спочатку у готелі “Hilton” у відділі продажів, а  останні чотири роки – у Chicago Essex Inn на посаді генерального менеджера.

Це – середнього розміру готель, на 254 кімнати, де, під керівництвом Людмили Червоної трудяться 60 працівників. Також, вона час від часу викладає предмет «управління прибутками» в місцевому коледжі.

Нещодавно вона отримала підвищення – перейшла на посаду “генерального менеджера по регіону” і під її керівництвом буде ще один готель мережі. “Ми дуже пишаємося, що пані Червона виграла нагороду “Генеральний менеджер року”, – сказав “Голосу Америки” старший віце-президент мережі “Oxford Hotels and Resorts” Джордж Джордан. – Вона не лише найкращий генеральний менеджер одного з найбільших ринків Америки, а і визнана як один з найкращих експертів з управління прибутками в своїй галузі”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *