Голлівудська зірка, яка народилась в Україні, розповіла, як вчила англійську

Відома акторка Міла Куніс, яка народилась на Буковині, дала інтерв’ю відомому американському виданню The Talks.  На запитання,  чи відчуває вона себе українкою, дівчина відповіла, що вона більше американка. “Я переїхала до Лос-Анджелеса, будучи у другому класі, – розповіла виданню Міла. – Те, як мене виховували мої батьки дуже відрізнялось від виховання моїх однолітків, тож зараз, коли я дорослішаю, я все більше переконуюсь в тому, що я маю багато спільного із європейськими людьми”.

Також, Міла Куніс пригадала свій переїзд до США. “Мені було тоді сім чи вісім років, – пригадує актриса. – Тож, великих складнощів із цим не було. Насправді, я навіть не розуміла, що відбувається, а сприймала все так, як дитина. Відтак, я вивчила англійську випадково, просто відвідуючи школу. Це працює, коли ти маленький. Діти прекрасні- у них немає страху”.

Нагадаємо, Міла Куніс народилась 14 серпня 1983 року  у Чернівцях. У 1991 році дівчина з батьками емігрувала до США, де розпочала свою акторську діяльність, отримавши акторську освіту. Минулого року зірка разом із своїм чоловіком та дочкою, у перервах між зйомками, які відбувались у Будапешті, прилетіли на кілька годин до Чернівців. “Мілі та Ештону дуже сподобалось місто, – розповів кінорежисер Сергій Скобун, який проводив екскурсію містом. – Єдине, чим вони були засмучені – це українськими дорогами…”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *