Визначено “Найкращий дистанцій урок” у світі

Визначено “Найкращий дистанцій урок” у світі

Нещодавно Світова Координаційна Виховна Освітня Рада (СКВОР) СКУ та Національна Українська Освітня Рада при Конґресі Українців Канади започаткували конкурс для вчителів та науковців на «Найкращий дистанційний урок». Після підбиття підсумків, стали відомі імена 17 переможців у номінаціях: українська мова, література, географія, культура та історія, повідомляється на сайті СКУ.

«Через пандемію коронавірусу навчання у звичному форматі стало неможливим. Тож ми прагнули допомогти вчителям адаптуватися до нових форм викладання – віртуальних уроків. Результати перевершили наші очікування. Ми щиро вдячні освітянам і віримо, що цей конкурс допоможе українським школам у світі стати ще успішнішими», – наголосила голова СКВОР, Оксана Левицька.

Отож, свої інноваційні уроки представили 56 освітян з 6 різних країн. За право бути найкращими в окремих номінаціях конкурували 65 дистанційних уроків. Найкращі роботи визначалися в різних вікових групах та з різних предметів. За правилами конкурсу, учасники мали можливість проголосувати за найкращий, але не за свій варіант.

Тож, перемогу отримали Oлену Радієвську з Мельбурна (Австралія), Юлію Орел з Торонто (Канада), Тетяну Суховієнко з Дубаю (ОАЕ), Олю Миц з Едмонтона (Канада), Ольгу Істоцьку з Липців (Україна), Тетяну Лучицьку з Вінниці (Українa), Тетянку Карпову з Монреаля (Канада), Ірину Берлінг з Торонто (Канада), Лілію Суху з Едмонтона (Канада), Олександра Черкаса з Києва (Україна), Світлану Леськів з Тернопільщини (Україна), Юлію Шлапко з Вінніпеґа (Канада), Наталію Луцик з Осло (Норвегія), Марію Левадню з Торонто (Канада), Альону Рибенцеву з Барвінкового (Україна), Вікторію Мозоль з Рівненщини (Україна) та Людмилу Григорчук з Торонто (Канада).

Навчальні матеріали дистанційних уроків, які здобули найвищі оцінки, доступні до перегляду за посиланням.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *