Друг Президента України перехворів коронавірусом

Друг Президента України перехворів коронавірусом

Друг Володимира Зеленського, з яким вони раніше працювали в студії “Квартал 95”, Олександр Пікалов, перехворів коронавірусом. Про це пише politdumka.kiev із посиланням на нещодавнє інтерв’ю артиста.

Пікалов зізнався, що переніс СOVID-19 в середній формі. Близько тижня Олександр знаходився в клініці під наглядом лікарів, а потім його стан покращився. Він згадує, що відчував себе так, як нібито його збила машина. Повторний тест показав, що артист зараз повністю здоровий.

“У моєму житті було, коли мене збивала машина, я на той час був на мотоциклі, тому знаю, що це таке. У мене була класична форма хвороби: температура 37,5 вісім днів. Все тіло ломило. Загалом, відчував себе повним дурнем”, — розповів Олександр Пікалов. Він додав, що тепер у нього в крові є антитіла до коронавіруса і подякував усім лікарям, які боролися за його життя. “Спасибі вам, що я живий, здоровий, п’ю і курю. Все працює”, — сказав Пікалов.

Нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська також перехворіла коронавірусом і пройшла лікування в столичній лікарні “Феофанія”. Володимир Зеленський не йшов на двотижневу ізоляцію після того, як дізнався, що його дружина хвора, але перейшов на “особливий режим роботи”. Через три тижні сім’я президента здала тест на коронавірус, який показав, що всі здорові.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *