В Британії готові платити людям за відмову від м’яса

В Британії готові платити людям за відмову від м’яса

У Великобританії оголосили конкурс на позицію вегана-м’ясоїда. Про це повідомляє Фокус.

Компанія Vegan Liftz розшукує людей, які бажають взяти участь в експерименті, в рамках якого на цілий місяць учасникам доведеться відмовитися від м’яса і стати веганом. При цьому, людям, які зважаться на такий героїзм, обіцяють заплатити 2 тисячі фунтів для британців, і $ 2500 – для учасників з США. При цьому, учасників шукають в п’яти британських містах, жителі яких, згідно зі статистикою, маскимально споживають в їжу м’ясо: Ньюкаслі, Глазго, Бірмінгемі, Ліверпулі і Лондоні.

У свою чергу, в США дослідники сфокусувалися на штатах Міссісіпі, Айова, Небраска, Техас і Індіана. Очікується, що виберуть по три учасники в кожній країні.

Учасникам розроблять спеціальну веганські дієту і протягом 30 днів планують спостерігати за їх станом здоров’я, при цьому, тим, хто візьме участь в веганські експерименті, належить виключити з раціону м’ясо і дотримуватися рослинну дієту, а звичний спосіб життя міняти не потрібно. Віковий діапазон кандидатів варіюється від 18 до 60 років. Також, вони мають бути здоровими.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *