Українку визнали найкращою спікеркою на міжнародній ІТ-конференції

Українку визнали найкращою спікеркою на міжнародній ІТ-конференції

Українка Ярослава Марущак отримала звання Best speaker за результатами міжнародної конференції в галузі тестування програмного забезпечення QA-Z Days, пише Місто.

“Моя доповідь була присвячена тому, як правильно подавати інформацію початківцям, як допомогти їм розібратися в теорії і практиці, не повторюючи помилок попередників. Особливо сильний фідбек був від учасників, коли презентувала базу шаблонів для майбутніх задач”, – розповіла Ярослава, яка є магістеркою факультету комп’ютерних систем та автоматики Вінницького національного технічного університету.

Оргкомітет конференції оплатить Ярославі Марущак міжнародний іспит із тестування програмного забезпечення, який визнаний в усьому світі. Українка, яка працює в Т-сфері тестування програмного забезпечення вже майже 6 років, складе його восени, коли полегшиться карантин, а міжнародні центри оцінювання відновлять свою роботу.

Зазначається, що в онлайн-заході взяли участь понад три тисячі учасників. Свої доповіді презентували спікери зі США, Великої Британії, Мексики, Китаю, Білорусі, Росії, Казахстану та Мальти. Від України була лише Ярослава.

Цікаво, що міжнародна конференція QA-Z Days проходить у межах Z-Days, які відбуваються періодично і присвячені різноманітним технологіям і напрямкам в ІТ. Його мета – об’єднати зусилля ІТ-спеціалістів різних рівнів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *