Українська мати-героїня народила 17-ту дитину

Українська мати-героїня народила 17-ту дитину

В Україні 41-річна жінка народила 17-ту дитину. Про це пише видання t1.ua.

Це сталося в Любешівському районі Волинської області. Дівчинку назвали Ліаною. “Першу дитину я народила, коли мені було 19, – розповіла виданню багатодітна мама. – А потім через кожні рік-півтора наша сім’я поповнювалась ще одним малюком. Тепер моїм старшим дітям вже по 21 і 22 років. Наймолодшому ж нині -2.5 років”.

Жінка зізналась, що сама зростала у багатодітній родині із шістьма братами та сестрами. Чоловік Галини виріс у сімʼї із трьома дітьми. До речі, про свого коханого жінка називає “золотим”. Каже, що чоловік не допускає її до городу, бо в її обов’язки входить догляд за дітьми та домом. “Буває, що наша пральна машинка працює по шість разів на день – каже щаслива мама. – А я, коли готую, то доводиться розраховувати на кожного, хто живе у домі. Відтак, якщо я кручу голубці, то на літрів 12-ть, ну а коли треба млинці приготувати, то доводиться замішувати відро тіста. Що ж до борщу, то він у нас не дуже: зварю літрів сім, всі наїдяться, та ще й собаці вистачить”.

Жінка додає, що домашні клопоти для неї – це не робота, а просто приємна рутина. “Головне, щоб всі були здорові”, – додає вона. До речі, Галина не лише новоспечена матуся 17 -го малюка, вона ще й бабуся двох онуків.

Фото: t1.ua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *