В Україні запустили грантову навчальну програму для стартапів

В Україні запустили грантову навчальну програму для стартапів

Український фонд стартапів запустив грантову спеціалізовану навчальну програму для засновників проектів, яка підвищує їхню кваліфікацію і допомагає вдосконалити навички в розвитку бізнесу. Про це повідомляє прес-служба Міністерства цифрової трансформації України, додаючи, що наразі тримає прийом заявок для акредитації акселераторів.

Акселерація — це спеціалізована навчальна програма для стартапів, яка підвищує їх кваліфікацію та допомагає вдосконалити навички, що стосуються розвитку бізнесу і не тільки. Це сприяє збільшенню кількості успішних стартапів. Ознайомитися з деталями програми та подати зяявку можна тут. Після завершення акредитації акселераторів Фонд розпочне відбір стартапів для участі у відповідній програмі.

Варто зазначити, Український фонд стартапів (УФС) – це державний фонд, заснований з ініціативи Кабінету міністрів. Місія фонду – підтримувати інноваційні проекти та допомагати українським підприємцям створювати успішні глобальні компанії. Фонд надає гранти компаніям і фізичним особам-підприємцям на початкових стадіях їх розвитку (pre-seed і seed).

Фонд фінансує стартапи на ранніх стадіях їхнього розвитку (pre-seed та seed) $25 000 та $50 000 відповідно. Так, один зростаючий стартап може отримати $75 000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *