Перша леді України розповіла про те, як її син перехворів на COVID-19

Перша леді України розповіла про те, як її син перехворів на COVID-19

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про власний досвід перенесення коронавірусу та про те, як її син переніс цю хворобу. Відповідний допис з’явився на сторінці дружини президента в Інстаграм.

За словами Зеленської, вона не мала жодних сиптомів хвороби, коли отримала позитивний тест на COVID-19, а ця звістка стала для неї несподіванкою. “Просто черговий тест виявився позитивним. Президентові й найближчому колу людей, з якими він перебуває в постійному контакті, роблять цей тест щотижня”, – написала Зеленська.

Що стосується самопочуття, то перша леді розповіла, що мала три найнеприємніші дні, коли почувалася справді погано. Зокрема, вона мала сильні головні болі та нескінченний кашель. “Чи було мені страшно, коли я дізналася, що захворіла? За себе – ні, більше турбувалася за близьких”, – розповіла дружина президента.

Водночас, семирічний син Зеленських, за словами першої леді, переніс хворобу набагато легше. “Авжеж, я розуміла, що хтось із родини теж може заразитися. На щастя, син легко переніс хворобу, було тільки незначне підвищення температури”, – зазначила Зеленська.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *