Незвичний сингл української співачки побив рекорд на YouTube (Відео)

Незвичний сингл української співачки побив рекорд на YouTube (Відео)

10 місяців тому вийшов запальний та незвичний кліп Насті Каменських (яка виконує під псевдонімом NK) Elefante. Сингл одразу ж полюбився слухачам з різних куточків світу і тепер він побив рекорд на YouTube. Кількість його переглядів перейшла поза 100 мільйонів. Про це першим повідомив на своїй сторінці у Інстаграм продюсер співачки Потап.

Сама ж Настя теж встигла подякувати своїм прихильникам.”Я більше, ніж просто щаслива. Чарти по всьому світу від Мексики до Індії, масштабні танцювальні челленджі, мільйони переглядів… Такий результат для мене – найбільша нагорода. Дякую кожному, хто працював над треком і відео, кожному, хто подивився і оцінив, хто потанцював і усміхнувся під мій трек”, – написала Каменських.

Цікаво, що прем’єра кліпу і пісні Elefante відбулась минулого року на іспанському телеканалі, оскільки трек написаний іспанською. Хоч в композиції також є рядки англійською та українською мовою. Після його релізу пісня завоювала чарти по всьому світу: в США, Іспанії, Канаді, Мексиці й навіть Індії.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *