Під час пандемії американці зекономили 91 мільярдів доларів

Під час пандемії американці зекономили 91 мільярдів доларів

Раніше щодня на дорогу мешканці США витрачали 758 мільйонів доларів. За період пандемії через новий коронавірус COVID-19 американці, які були змушені працювати з дому віддалено, зеконимили 91 млрд доларів. Про це розповів Голосу Америки Адам Озімек, головний економіст платформи Upwork, яка об’єднує компанії та приватні особи, що займаються бізнесом.

Середня мінімальна оплата праці за годину в США становить 12,5 долара. Відповідно, якщо це порівняти зі зекономленими в транспорті годинами, то виходить, що щоденна економія становила 411 млн доларів. Такі розрахунки наводить Bloomberg News.

Ще близько 183 млн доларів щодня американці економлять, зменшивши кількість поїздок на АЗС чи до механіка. Аналітики зазначають, що під час пандемії на дорогах було менше автомобілів, траплялося менше аварій, покращилася якість повітря, відповідно все це зберегло сімейним бюджетам країни в середньому ще 164 млн доларів. Фахівці зазначають, що загалом середня економія мешканців США на дорогу до офісу й додому від середини березня склала 2 тис. доларів.

Додається також, що у великих містах, таких як Нью-Йорк чи Вашингтон, поїздки в транспорті в середньому забирали півтори години часу. Тепер же американці, які працюють з дому віддалено, економлять і час, і гроші.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *