Трамп вперше прокоментував отруєння Навального

Трамп вперше прокоментував отруєння Навального

США “дуже серйозно” вивчать ситуацію із отруєнням російського опозиційного політика Олексія Навального, однак, наразі в країні “не знають напевне, що трапилося”. Про це під час брифінгу заявив американський президент Дональд Трамп, пише The New York Times.

За його словами, Вашингтон поки не має жодних доказів отруєння опозиціонера. Водночас Трамп не вважає сумнівними висновки німецьких експертів, за даними яких Навального отруїли нервово-паралітичною речовиною з групи “Новачок”.

“Я зовсім не буду задоволений, якщо так все і було, – сказав Трамп, назвавши те, що відбулося із російським опозиціонером, “трагедією”. – Виходячи з того, що говорить Німеччина, здається, так воно і було”. Окрім того, заступник державного секретаря США Стівен Біган заявляв, що на Росію чекають суворі санкції, якщо підтвердиться причетність влади до отруєння політика Олексія Навального.

Нагадаємо, що 20 серпня Олексію Навальному стало зле дорогою рейсом з Томська до Москви. Літак екстрено сів в Омську, а опозиціонер потрапив до реанімації у комі. Нині він перебуває на лікуванні в Німеччині.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *