Український трилер  отримав престижну відзнаку в Лондоні

Український трилер отримав престижну відзнаку в Лондоні

У Лондоні оголосили переможців кінофестивалю MUFA, у списку яких був і україно-британський фільм під назвою “Спадок брехні”. Про це повідомляється на сайті фестивалю MiraBan UK Film Awards.

Через коронавірус, представники фестивалю MUFA вітали переможців дистанційно, у мережі. Україно-британську стрічку від режисера Андріана Бола визнали “Найкращим британським художнім фільмом”.  Це стрічка про колишнього співробітника таємної британської шпигунської організації, який прагне жити своїм звичайним життям, але пригоди у нього починаються тоді, коли до головного героя звертається українська журналістка Саша Степаненко, яка хоче оприлюднити засекречену інформацію спецслужб.

Варто додати, що це не перша відзнака, яку виборов захопливий трилер “Спадок брехні”. Раніше стрічка вже ставала переможцем міжнародних премій США, Німеччини та Великої Британії.  Цікаво, що в український прокат трилер “Спадок брехні” вийшов 6 серпня. Варто зазанчити, що зйомки видовищного бойовика відбувались в Києві, а головну роль в ньому отримав британський актор Скотт Едкінс.


Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *