Український боксер влаштував бійку в одній із церков США

Український боксер влаштував бійку в одній із церков США

Український боксер у напівсередній ваговій категорії Іван Редкач розповів на своїй сторінці у Instagram про інцидент, який трапився із чемпіоном світу у легкій вазі Василем Ломаченко в одній із церков Лос-Анджелеса.

“Прийшовши сьогодні з сім’єю до церкви, я зустрів там Василя з його командою. Я з Василем привітався, на що православна і віруюча людина, якою себе позиціонує Василь, зі словами “ти чо, бл*, поплутав”, відштовхнув мене двома руками і ще попросив залишитися тут і зараз, і чекати його на розбірки, мовляв, йому є мені що пред’явити”, – написав Редкач.

“У церкві, в присутності моєї дружини і сина, в присутності інших віруючих ти руками махаєш і емоції свої не контролюєш. Що ж тебе так зачепило? Ти за якими поняттями взагалі живеш? Точно не за Божими, не за людськими, не за спортивними. Ти не мене в даному випадку принизив, а батька свого, я не думаю, що він так тебе виховував і тренує, щоб ти і в його присутності руками і язиком в церкві махав”, – додав боксер.

Іван розкритикував чемпіона світу в легкій вазі за його поведінку, зробивши акцент на тому, що Ломаченко позиціонує себе як глибоко віруючу людину, і підсумував: “Гріш ціна твоїй вірі, Вася”. Сам Василь наразі утримується від коментарів.

Варто зазначити, що це не перший інцидент, який стався між спортсменами. Конфлікт між ними розгорівся в березні після того, як Редкач в мережі висміяв заклик Ломаченка до християн малювати хрести на дверях оливковою олією. Після цього стало відомо, що Ломаченко заблокував Редкача в соціальних мережах. У травні Редкач висловився про релігійність Ломаченка і Олександра Усика, заявивши, що “більшість їх православних висловлювань не мають ніякого сенсу”.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *