В Україні набили рекордне тату у повітрі

В Україні набили рекордне тату у повітрі

В Україні встановили незвичайний рекорд. Вперше тату набили під час стрибка з парашутом на висоті 4000 метрів. Складнощі рекорду додавали пориви вітру, нульова температура повітря і високий рівень адреналіну. Про це пише ТСН.

Тандем-парашутисти Дамір та Ярослав вистрибнули з літака на висоті 4200 метрів. За плечима Даміра більше тисячі стрибків. А Ярослав за свою кар’єру набив більше тисячі татуювань. Відтак, майстри вирішили об’єднати свій досвід.

“Ми не придумали нічого кращого, ніж вистрибнути з висоти 4200 метрів, відразу розкрити парашут і набити татуювання. У самого нього вже є один натільний малюнок, до якого він вирішив додати маленький літачок. Однак екстремальні умови нанесення ставили під сумнів кінцевий результат”,- розповів Дамір Бібкулатов, парашутист-інструктор.

За встановленням рекорду ретельно стежили фахівці з Національного реєстру України. Зі світових аналогів – це лише один. Рекорд офіційно зареєстрували. Тепер хлопці думають про нові екстремальні способи здивувати світ. 

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *