Оприлюднено список найдорожчих міст для емігрантів

Оприлюднено список найдорожчих міст для емігрантів

У топ-5 найдорожчих міст для емігрантів увійшли Гонконг (спеціальний адміністративний район Китаю), Ашгабат (Туркменістан), Токіо (Японія), Цюріх (Швейцарія) та Сінгапур (Сінгапур). Про це свідчать результати дослідження компанії Mercer.

Цікаво, що українська столиця піднялась із 150 на 106 місце. Зазначається, що 106-ту позицію Київ ділить із Гамбургом (Німеччина) та Лісабоном (Португалія). Що ж стосується американських міст, то Нью-Йорк посів шосту сходинку, в той час як минулого року це місто було на 9-ій сходинці. Серед інших міст США зазначаються Сан-Франциско (16-те місце), Лос-Анджелес(17-те місце), Чикаго (30-те місце), Вашингтон (32-місце), Маямі (37-ме місце), Бостон (41-ше місце), Х’юстон (51-ше місце), Даллас (52-ге місце), Сієтл (55-те місце), Атланта (60-те місце), Детройт (80-те місце). Рейтинг замикають Туніс, Віндхук (Намібія), Бішкек (Киргизстан), Такшент (Узбекистан) і Карачі (Пакистан).

Компанія Mercer під час складання рейтингу враховувала коливання курсу валют, інфляцію та ціни на житло. Усього в рейтингу 209 міст із різних країн світу.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *