Apple розробила для співробітників захисні маски власного дизайну

Apple розробила для співробітників захисні маски власного дизайну

Apple створила захисні маски, які роздаватиме співробітникам, в тому числі консультантам у своїх магазинах, пише Forbes.

Продукт компанії буде називатися Apple Face Mask. Його створила та ж команда інженерів і промислових дизайнерів, яка працює над iPhone і iPad. Маска складається з трьох шарів захисту і здатна затримувати частки в повітрі як ззовні, так і зсередини. Маску можна прати і заново використовувати до п’яти разів, у неї є регульовані зав’язки, які тримаються на вухах.

«У типовому для Apple стилі, маска виглядає унікально з великими полями зверху біля носа і знизу на підборідді», – описує видання. Apple підтвердила Bloomberg, що розробила маски, і повідомила, що почне розсилати їх співробітникам протягом двох наступних тижнів.

Цікаво, що Apple також будуть закуповувати інші типи масок під назвою ClearMask, ключова частина яких – прозорість матеріалів, завдяки якій можна бачити обличчя людини майже цілком. Це перші прозорі хірургічні маски, які схвалило Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA). Прозорі маски дозволяють людям з вадами слуху, які вміють читати по губах, краще розуміти людей.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *