У Нью-Йорку проведуть благодійний концерт на підтримку Українського музею

У Нью-Йорку проведуть благодійний концерт на підтримку Українського музею

У Нью-Йорку проведуть безкоштовний благодійний віртуальний концерт з метою збору коштів на підтримку Українського музею. Захід відбудеться 3 жовтня. Про це повідомляється на сторінці події у Фейсбуці.

Метою заходу є збір коштів на підтримку нових програм та виставок музею. «Український музей в Нью-Йорку запрошує своїх членів, друзів, меценатів і всіх поціновувачів мистецтва та музики приєднатися до нашого Віртуального благодійного концерту», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, спеціально підготовлені з цієї нагоди виступи представлять українські піаністи Фіма Чупахін (США), Павло Гінтов, музикант і композитор українського походження Джордж Граб (США), британський оперний і камерний співак українського походження Павло Гунька, сопрано і бандуристка Терин Кузьма (США), всесвітньо відомі українські піаніст Володимир Винницький та віолончелістка Наталія Хома.

Реєстрація на захід безкоштовна, але в музеї зазначають, що вдячні за фінансову підтримку. Детальнішу інформацію про захід ви можете знайти тут.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *