На Мальдівах запустили послугу “дистанційний офіс” вартістю $23 тисячі

На Мальдівах запустили послугу “дистанційний офіс” вартістю $23 тисячі

Нещодавно на Мальдівах запустили нову послугу для дистанційної роботи під час карантину. Вартість одного робочого тижня на самоті на островах складе $ 23 250. Максимально можливий термін «дистанційної роботи» становить 21 день, за який доведеться заплатити $ 52 000, повідомляє Minfin.

У пакет послуг входить робочий стіл з видом на океан, «відданий» особистий помічник, безкоштовні послуги пральні та цілодобова їжа. Крім цього, тим, хто працює дистанційно кожного дня пропонуватимуть заняття йогою, фітнесом, медитацією, плаванням на яхті, а також купанням з дельфінами.

Автори ідеї впевнені, що затишний робочий стіл під навісом від сонця і «нереальним пейзажем навколо» зможуть викликати ажіотаж у колег і партнерів під час проведення робочих зустрічей та нарад.

Нагадаємо, що зараз для в’їзду на Мальдіви потрібен тільки ПЛР-тест на коронавірус з негативним результатом, зроблений не більше, ніж за 72 години до прибуття на острови. Але місцева влада вирішила орієнтуватися не тільки на туристів, а й на тих, хто продовжує працювати у віддаленому доступі через карантин, надавши їм можливість працювати в умовах «неймовірного усамітнення» курорту.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *