В Україні знайшли мертвою представницю посольства США

В Україні знайшли мертвою представницю посольства США

У Києві у лікарню госпіталізували співробітницю посольства США з травмою голови, яку знайшли на вулиці Толбухіна, і згодом вона померла. Про це написав у себе в Twitter директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

За його словами, смерть співробітниці посольства «може бути злочином» – поліція має оперативну інформацію про одного підозрюваного. Але версію нещасного випадку теж не виключають, мовляв жінка була на пробіжці у навушниках і ймовірно, що її зачепив проїжджий повз поїзд, якого вона не чула.

Уточнюється, що жінку у непритомному стані госпіталізували до лікарняного закладу, де вона згодом померла. Зазначається, що при огляді речей потерпілої виявили посвідчення співробітниці посольства США на її ім’я. Начальник поліції Києва Андрій Крищенко в ефірі телеканалу НАШ повідомив, що за фактом загибелі дипломата відкрили кримінальне провадження за статтею Умисне вбивство.

Посольство Сполучених Штатів Америки відреагували на смерть жінки. “З невимовним сумом повідомляємо про смерть американки з громади Посольства США в Україні. Наразі посадовці Посольства США у Києві працюють з органами влади для встановлення обставин смерті”, – повідомляє пресслужба посольства на офіційній сторінці у Фейсбук.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *