Найбільшу кількість легкових автомобілів було ввезено в Україну з США.

Найбільшу кількість легкових автомобілів було ввезено в Україну з США.

Згідно з митною статистикою, найбільшу кількість легкових автомобілів було ввезено в Україну з США – на суму 421 млн дол. Загалом імпорт легкових автомобілів в Україну в січні-серпні 2020 року в грошовому вираженні склав 2.096 млрд доларів. Про це повідомляє Державна митна служба України.

На другому місці – імпорт з Японії, який склав 401 млн дол, третє посідає Німеччина з результатом 353 млн дол. Також Державна митна служба подає список найпопулярніших вживаних авто. Так, станом на 4 вересня 2020 року саме марка Renault Megane було куплено найбільше. Було зареєстровано 1926 авто цієї моделі. На другому місці йде Volkswagen Passat, за місяць на українські номери перейшли 1848 авто. На третьому місці Skoda Octavia – 1672 розмитнених і зареєстрованих авто.

Продовжує список Volkswagen Golf, власниками цієї моделі в серпні стали 1526 українців. Замикає п’ятірку лідерів Ford Focus з результатом 1244 одиниць. Замикає п’ятірку лідерів Ford Focus з результатом 1244 одиниць.Всього за вісім місяців 2020 року українські номери отримали майже 206,5 тисячі б/в машин, завезених з інших країн, що в 4 рази більше, ніж нових легкових авто за той же період.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *