IKEA купуватиме у клієнтів свої старі меблі

IKEA купуватиме у клієнтів свої старі меблі

У листопаді шведська компанія IKEA почне приймати вживані меблі власного виробництва й обмінювати їх на ваучери, про це повідомляє BBC.

У компанії пояснили, що акцію запускають до Чорної п’ятниці для того щоб допомогти споживачам обмежити надлишкове споживання у сезон знижок. Цікаво, що за здані меблі даватимуть знижки на подальші покупки в мережі. Розмір ваучера залежатиме від стану меблів, які потрібно буде доставити до пункту прийому у зібраному вигляді, аби працівники могли їх оцінити. За речі у стані нових, без подряпин, даватимуть ваучер сумою в 50% від початкової вартості цієї речі. За меблі у «хорошому стані» з небагатьма подряпинами, компенсуватимуть 40%, а за меблі у гіршому стані – 30%.

Пропозиція не поширюється на меблі з обивкою. Назад прийматимуть переважно шафи, стільці, столи тощо.Зазначається також, що живані меблі IKEA продаватиме як секондхенд. Секонди IKEA вже більш як рік працюють в Единбурзі та Глазго. Ті, що в надто поганому стані, віддаватимуть на переробку. Варто зазначити, що акція дятиме у 27 із 52 країн, де наразі працює IKEA.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *