Білл Гейтс передбачив нову пандемію

Білл Гейтс передбачив нову пандемію

Засновник Microsoft і мільярдер Білл Гейтс передбачив початок нової пандемії вже в найближчому майбутньому. Про це він повідомив у подкасті, присвяченому наслідкам COVID-19.

Гейтс вважає, що людству не вдасться уникнути нової пандемії. За його прогнозом, вона може початися вже через три роки, а при кращому розкладі – через 20 років.

Однак у будь-якому випадку, на думку засновника Microsoft, наступного разу людство буде готове до пандемії набагато краще, ніж було готове до смертельної інфекції COVID-19. Він упевнений, що до наступної пандемії будуть розроблені системи тестування потенційних носіїв інфекції та механізми введення карантину.

Нагадаємо, що раніше Білл Гейтс спрогнозував, що в найближчі шість-вісім місяців хороших новин про боротьбу з пандемією COVID-19 чекати не варто. “Взимку, коли холодніше, вірус розмножується швидше, адже ми більше часу знаходимося в приміщенні, так що це не дуже добре. Крім того, виникає певна втома: деякі речі, які доводиться робити людям, наприклад, триматися подалі від друзів, робити все важче”, – сказав Гейтс.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *