У Лос-Анджелесі заборонили виробництво та продаж хутряних виробів

У Лос-Анджелесі заборонили виробництво та продаж хутряних виробів

З 1 січня в Лос-Анджелесі заборонили виробництво та продаж хутра. Про це пише TASS.

Заборона стосується і взуття або, наприклад, капелюхів, сумок та інших аксесуарів, якщо при їх виготовленні також використовується хутро. Населення міста становить майже 4 млн. За цим показником в Штатах ЛА поступається лише Нью-Йорку.

Таке рішення за підсумками голосування абсолютна більшість членів міської ради підтримала ще у лютому минулого року. Аналогічні рішення раніше ухвалили в Сан-Франциско, Берклі і Західному Голлівуді.

Незабаром ця заборона пошириться і на весь штат Каліфорнія. Відповідний закон набере чинності 2023 році. Заборона не поширюється на шкіру корів та оленів, овець і кіз. Це також не відноситься до опудал тварин.

“Каліфорнія є лідером, коли справа доходить до захисту тварин, і сьогодні це лідерство включає заборону на продаж хутра”, – заявив губернатор Гевін Ньюсом, підписавши закон AB44Ньюсом. Особам, що порушили закон, може бути призначений штраф у розмірі 500 доларів США, а у повторних випадках – 1 тис. доларів США.

Варто зазначити, що минулого року модний будинок Prada оголосив, що припинить використовувати хутро, починаючи з лінії весна-літо 2020.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *