Українських підприємниць запрошують до участі у конкурсі на третю Премію ділової жінки

Українських підприємниць запрошують до участі у конкурсі на третю Премію ділової жінки

Комітет бізнес-леді CCIFU (Франко-української торгово-промислової палати) оголосив конкурс на третю Премію ділової жінки «Створено жінками». Про це пише Уніан.

«Проводячи цей конкурс для ділових жінок, ми намагаємось продемонструвати, що жінка може бути найкращим лідером і підприємцем. Протягом двох років ми отримували заявки від учасниць, якими насправді можемо пишатися. Подібно до Євгенії Ніколайчук та Руслани Римарської, наших переможниць у минулі роки, ці жінки розумні, сміливі, дуже добре дають собі раду на обраному шляху підприємництва. Ці жінки готові руйнувати застарілі стереотипи та бути обличчям нової України. Саме тому ми вирішили і надалі підтримувати їх. І тому я оголошую про відкриття третього видання Премії ділової жінки «Створено жінками», – сказала директорка CCIFU Мод Жозеф.

Вона розповіла, що у конкурсі можуть брати участь всі жінки-підприємниці без обмеження за віком, які нещодавно заснували свій бізнес, незалежно від галузі діяльності. Документи можна подавати до 15 березня. “Професійне журі, яке включатиме жінок та чоловіків – керівників підприємств чи директорів з різних сфер діяльності, як українців, так і французів, відбере фіналістів та визначить переможницю. Нагородження відбудеться на офіційній церемонії 8 липня цього року», – повідомила Мод Жозеф.

Вона додала, що переможниця отримає грошову винагороду в розмірі 100 тисяч гривень. Протягом року вона отримуватиме від компаній-партнерів Франко-української торгово-промислової палати консультації та супровід щодо фінансових, бухгалтерських, комунікаційних та маркетингових питань. «Ми також подаруємо їй, тільки-но ситуація з обмеженнями на поїздки, пов’язаними з пандемією, це дозволить, 5-денну подорож до Парижа, де вона зможе відвідати наші материнські компанії, і зрештою її компанія отримає річне безкоштовне членство у нашій Франко-українській торгово-промисловій палаті», – зазначила директорка CCIFU.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *