Син Байдена випустив мемуари, де згадав про Україну

Син Байдена випустив мемуари, де згадав про Україну

В США було оприлюднено уривки книги під назвою “Прекрасні справи”, яку випустив Джо Байдена. У них згадав про скандальну роботу в Україні в “Бурісме” із зарплатою в 50 тисяч доларів на місяць. Про це пише Washington Post.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

Хантер Байден в своїх мемуарах зізнається, що, якби він міг виправити минуле, то ніколи не увійшов би до ради директорів української газової компанії Burisma, так як цей період життя мав для нього найважчим наслідкам. За його зізнанням, на величезну зарплату, яку йому платили в компанії Burisma, він підтримував свої давні пристрасті до алкоголю і наркотиків. Його сімейне життя і кар’єра виявилися повністю зруйновані. “В останні п’ять років розпався мій двадцятирічний шлюб, до мого обличчя приставляли пістолет, і в якийсь момент я так опустився, що жив в мотелях за 59 доларів в ніч. Моя сім’я боялася за мене більше, ніж я сам”, – пише Хантер Байден.

Байден-молодший визнає, що політичний вплив тата йому допомагав, але стверджує, що ні він, ні батько нічого протизаконного не зробили, – особливо в тому, що стосується бізнесу в Україні.

Цікаво, що Білий дім коментувати книгу відмовився, пославшись на заяву президента і першої леді Джилл Байден на початку лютого, коли було оголошено про випуск книги. “Ми захоплюємося силою і сміливістю нашого сина Хантера, який розповів про свою залежність, не криючись, щоб інші дізналися себе в його поневіряння і знайшли надію”, – йдеться в заяві Джо і Джилл Байденом.

Варто додати, що вихід самої книги заплановано на 6 квітня цього року.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *