США заявляє про витік COVID-19 з лабораторії в Китаї

США заявляє про витік COVID-19 з лабораторії в Китаї

Спалах COVID-19 виник через генетично модифікований вірус унаслідок витоку з лабораторії в китайському місті Ухань. Такі висновки зроблено завдяки розслідуванню республіканців у Палаті представників США. Про це пише американське видання The Hill.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

За словами автора доповіді, конгресмена Майкла Маккола, лабораторія проводила дослідження мутацій вірусу для вивчення профілактичних заходів. Роботи при цьому велися в небезпечних умовах, вважає республіканець. У розслідуванні також стверджується, що перший випадок зараження COVID-19 був зафіксований у вересні 2019 року, а не в листопаді, як про це повідомляв офіційний Пекін.Маккол закликав запровадити нові санкції проти інституту вірусології в місті Ухань та представників китайської компартії, які, як стверджується, заважали боротьбі з пандемією.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Варто додати, що Пекін відкинув усі звинувачення в приховуванні інформації про коронавірус і його лабораторне походження та відмовився брати участь у додаткових розслідуваннях Всесвітньої організації охорони здоров’я.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *