Українка балотується на виборах у міську раду столиці Італії

Українка балотується на виборах у міську раду столиці Італії

Іммігрантка з України Тетяна Тарасенко-Кузик бере участь у виборчих перегонах на посаду міського голови та депутатів міської ради італійської столиці, яка відбудеться 3 – 4 жовтня 2021 року. Про це пише Українська газета IТ.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

50-річна Тетяна Тарасенко-Кузик приїхала до Рима понад 20 років тому та стала активним членом спільноти: працювала в україно-італійському виданні «Форум», займалася профспілковою діяльністю та волонтерством. Вона заснувала і стала директором Української школи «Престиж» у Римі, а також займалась підприємництвом.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

«Участь у виборах для мене – це гордість і велика відповідальність. Я вирішила зробити свій внесок для міста, яке я люблю та в якому я живу та працюю» – розповіла виданню Тетяна Тарасенко–Кузик.

Варто додати, що жінка вже мала досвід роботи в адміністрації міста: у грудні 2006 року її обрали додатковим радником мерії Рима з питань іммігрантів країн Східної Європи. У випадку здобуття посади Тетяна обіцяє зробити основним напрямком своєї роботи захист соціальних прав жителів міста.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *