Українець став найкращим кіберспортсменом року

Українець став найкращим кіберспортсменом року

Український гравець у Counter-Strike: Global Offensive Олександр Костилєв став найкращим кіберспортсменом року. Про це повідомляється на сайті  The Game Awards 2021.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Site-1_B.jpg

Експерти ігрової індустрії обрали переможців у 30 номінаціях, що стосуються кращих ігор у різних жанрах. Крім того, було кілька номінацій у сфері кіберспорту.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Костилєва визначили найкращим кіберспортсменом року, а склад української організації «Natus Vincere» у CS:GO — найкращою командою року. Кращою грою у кіберспорті визнали «League of Legends», а кіберспортивним заходом — Чемпіонат світу з «League of Legends».

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Driver-Alex-Demchyuk-1_S-UA.gif

Також найкращою грою стала «It Takes Two». Вона передбачає співпрацю двох гравців для спільного проходження різних рівнів та мініігор.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Варто додати, що Олександр Костилєв народився в Києві в 1997 році. Він став професійним кіберспортсменом у 2013-му. Крім того, Олександр Костилєв грав кілька років у різних організаціях, зокрема в американській «Liquid». У 2016-му він опинився у складі «Natus Vincere», за яку виступає і досі. Олександра неодноразово називали найкращим гравцем різних турнірів з CS:GO та найкращим гравцем року саме в цій сфері.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *