У Нью-Йорку внаслідок пожежі  загинуло щонайменше 19 людей, у тому числі 9 дітей

У Нью-Йорку внаслідок пожежі загинуло щонайменше 19 людей, у тому числі 9 дітей

Щонайменше 19 людей загинули внаслідок пожежі у багатоповерховому житловому будинку у Нью-Йорку. Про це йдеться у повідомленні агентства Associated Press.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft
This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

За даними видання, серед жертв пожежі 9 дітей. Займання сталося у багатоповерхівці “Твін Парк” на півночі міста у районі Бронкс.

Додається також, що на місце події прибув новий міський голова Ерік Адамс. За його словами, йдеться про одну з найбільших за кількістю жертв пожеж в історії міста – різні травми отримали 63 особи, життя 32 з них перебувають під загрозою. Причина загоряння наразі невідома.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Видання зазначає, що пожежа сталася у багатоквартирному 19-поверховому житловому будинку на одному з нижніх поверхів. Двері квартири, де імовірно почалося загоряння, уточнив голова пожежного департаменту Нью-Йорка Деніел Нігро, були відчинені, через що вогонь і дим швидко поширилися. Охоплені вогнем виявилися другий та третій поверхи, але дим піднявся на наступні поверхи. За словами Нігро, “постраждалих знаходили буквально на кожному поверсі будівлі”, багато хто надихався димом і отримав опіки верхніх дихальних шляхів.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *