Держдеп знову радить американцям не їхати до України  через загрозу вторгнення Росії

Держдеп знову радить американцям не їхати до України через загрозу вторгнення Росії

Держдепартамент США продовжує рекомендувати американцям не здійснювати поїздки до України через посилення загроз з боку Росії. Зокрема, йдеться про подальше військове нарощення російських військ біля кордонів. Про це повідомляє пресслужба посольства США в Україні.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft
This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

“Держдепартамент продовжує радити громадянам США переглянути безпечність поїздки в Україну через посилення загроз з боку Росії. Щодо повідомлень про подальшу незвичайну російську військову активність поблизу кордонів України та в окупованому Криму, яка продовжуються, то громадянам США нагадують, що умови безпеки можуть змінитися практично без попередження”, – йдеться у заяві.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

Варто додати, що нещодавно американські ЗМІ опублікували карту, на якій показали розташування військ Росії вздовж кордону з Україною. Карту складено на основі даних від українських та західних чиновників, а також незалежних військових аналітиків та супутникових знімків.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *