Українську книгу номінували на престижну міжнародну премію

Українську книгу номінували на престижну міжнародну премію

Історико-гастрономічне видання “Україна. Їжа та історія” потрапила у дві номінації міжнародної премії Gourmand Awards. Про це повідомляється на сайті Українського Інституту.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Зазначається, що видання про кулінарні традиції кожного регіону України отримало номінації у категоріях «Історія кулінарії» та «Східна Європа». Як повідомили в Українському Інституті, який разом із проєктом “їzhakultura (їжа культура)” видав книгу, потрапити у список нагород Gourmand Awards складає всього 1%.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

До видання “Україна. Їжа та історія” ввійшли рецепти популярних і незвичайних страв української та кримськотатарської кухонь, історії та розповіді про культуру їжі та гостинності в Україні. Над книгою працювала команда шеф-кухарів і дослідників гастрономічних студій з різних регіонів України.

“Україна. Їжа та історія” – перше видання, яке представляє розмаїття кухні України в регіональному, національному та смаковому вимірі.

Варто додати, що започаткована у 1995 році премія під назвою Gourmand Awards обирає найкращі книги про культуру споживання їжі та напоїв у всьому світі. 

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *