Американський університет у Києві прийматиме студентів же через два місяці

Американський університет у Києві прийматиме студентів же через два місяці

Для того, щоби отримати справжню американську освіту й диплом, вам не потрібно їхати до США. Відтепер це можна зробити в Україні. Про це на зустрічі присвяченій відкриттю American University Kyiv, що днями відбулась у Сакраменто, розповів ректор-засновник університету Роман Шеремета.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Site-1_B.jpg

Американський університет у Києві (AUK) вже в березні відкриває два набори для навчання в магістратурі, а в вересні цього року планує запустити ще кілька напрямів. На першому етапі передбачається, що основні напрями навчання об’єднуватимуться під двома напрямками – ІТ та бізнес-менеджмент. “Далі – буде більше, – додав Шеремета, зазначивши, що команда професіоналів, яка працює над відкриттям та роботою унівеситету, розробила план роботи на десять років. Так, у майбутньому – відкриття таких напрямків, як інженерія, архітектура, дизайн та права”.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Цікаво також, що Американський університет у Києві забезпечуватиме випускників “dual degrees”, а це означає, що студенти по закінченню навчання отримають дипломами українського та американського зразків, причому, процес освіти забезпечуватиметься за американськими стандартами та якістю. “Викладацький колектив у нас буде не лише з України, але й з Америки, – розповів віце-президент American University Kyiv Олексій Шершньов. – Відповідно, основною мовою буде англійська”.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

 Варто додати, що ініціативу створення American University Kyiv привітав і спеціальний представник Державного департаменту США з питань України з 2017 по 2019 рік Курт Волкер. “В Україні дуже вільна та амбіціозна молодь, – розповів UAdiaspora Курт Волкер. – Я щиро вірю, що Американський Університет у Києві не лише дасть можливість отримати усім талановитим людям якісну освіту, але й посилить двосторонні зв’язки та можливості для розвитку освіти в Україні!”

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Варто додати, що зустріч присвячена відкриттю American University Kyiv відбулась в Сакраменто. Організаторами зустрічі став Ukrainian American House – організація, що зосереджена на розвитку відносин між Україною та Сполученими Штатами.

This image has an empty alt attribute; its file name is 01-37-1024x1024.jpg

Серед запрошених гостей були Курт Волкер (спеціальний представник Державного департаменту США з питань України з 2017 по 2019 рік), Дмитро Кушнерук (Генеральний консул України в Сан-Франциско), Руслан Зінуров (СЕО Allrise Capital), Олексій Шершньов (віце-президент American University Kyiv) та інші.

Фото: Vlad Rudyshin

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *