Анджеліна Джолі відвідала школу-інтернат та дитячу лікарню у Львові

Анджеліна Джолі відвідала школу-інтернат та дитячу лікарню у Львові

Актриса та активістка Анджеліна Джолі здійснила несподіваний візит до школи-інтернату та медичного закладу у Львові у суботу, за словами Максима Козицького, голови Львівської обласної військової адміністрації. Про це пише CNN.

“В одному з медичних закладів вона відвідала дітей, які постраждали від ракетного удару російських військових по вокзалу Краматорська. Її дуже зворушили їхні розповіді. Одна дівчинка навіть змогла віч-на-віч розповісти пані Джолі про свій сон”, – сказав Козицький.

Джолі також відвідала школу-інтернат у Львові, яка стала перевалочним пунктом для переселенців, гуманітарної допомоги та зброї. За словами Козицького, вона сказала дітям, що повернеться.

На головному залізничному вокзалі Львова, куди регулярно прибувають жителі України, вона поспілкувалася з волонтерами, які надають медичну та психологічну допомогу.

“Вона подякувала їм за роботу, – сказав Козицький. – Вона розмовляла з людьми, яким вдалося залишити зони активних бойових дій”.

Джолі є спеціальним посланником ООН у справах біженців, але Джунг-а Гедіні-Вільямс, голова відділу глобальних комунікацій Верховного комісара ООН у справах біженців, сказала, що Джолі їздила в регіон за власним бажанням і що УВКБ ООН не має жодного відношення до цього візиту .

Раніше у суботу Джолі сфотографували у кав’ярні у Львові.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *