Відомий рестлер з США влаштував сюрприз для українського підлітка із синдромом Дауна

Відомий рестлер з США влаштував сюрприз для українського підлітка із синдромом Дауна

Джон Сіна провів емоційну зустріч з українським підлітком із синдромом Дауна, для якого відомий рестлер був мотивацією полишити небезпечне рідне місто під час війни. Про це пише Metro.

Легенда WWE і голлівудський актор поїхав до Нідерландів, щоб зустрітися з 19-річним шанувальником Мішею Рогожиним, який у березні втік із Маріуполя з родиною і був натхненний мрією побачити свого героя.

Під час їхньої подорожі мати Міші Ліана підтримувала сина «мотиваційною фантазією», що зірка рестлінгу привітає їх наприкінці подорожі. Хлопчик був засмучений, що Сіни не було, коли вони приїхали в травні.

Однак рестлер побачив історію Міші в The Wall Street Journal і вирішив: треба їхати!

Сіна, який зараз перебуває в Лондоні на зйомках, відвідав підлітка, який не може говорити, в центрі для біженців поблизу Амстердама і подарував фанату WWE чемпіонський пояс, свою власну сорочку і кепку, а також фігурку.

«Я проїхав довгий шлях, щоб побачити тебе, і мені дуже приємно тебе бачити. Я багато про тебе чув», — сказав він Міші.

У відео, опублікованому WWE, він сказав: «Здатність Міші триматись і бути стійким надзвичайна, ці слова «ніколи не здавайся»… вони дуже потужні.

«Я вважаю, що Міша є чудовим прикладом, як і мама Міші, вони – два чудових приклади того, як стійкість може привести до радості, навіть у найважчі часи».

Сіна і Міша навіть порівняли м’язи, і актор подякував підлітку за те, що він «дав йому силу», перш ніж вони ще раз обійнялися. Сіна сказав хлопцеві: «Це була чудова пригода, в якій я зустрів чудового нового друга. Дякую, що дав мені силу».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *