Зеленський зустрівся з сином американського мільярдера: говорили про відбудову України

Зеленський зустрівся з сином американського мільярдера: говорили про відбудову України

Володимир Зеленський повідомив, що у середу в Києві зустрівся з американським філантропом Говардом Баффетом, сином мільярдера-інвестора Уоррена Баффета, і обговорив шляхи допомоги відбудові країни, пише NDTV.

«Ми обговорювали допомогу, яка була б цінна для нашої держави. Я запропонував йому можливість приєднатися до проектів відновлення зрошувальних систем в Одеській області, підтримки наших людей, і розмінування», – заявив Зеленський.

Говард Баффет – американський бізнесмен та філантроп, середній син мільярдера Уоррена Баффета. Баффет-молодший багато років займається сільськогосподарським сектором.

Баффет є директором Berkshire Hathaway Inc, конгломерату, заснованого його батьком, і генеральним директором Фонду Говарда Г. Баффета, який описує себе як один з найбільших приватних благодійних фондів у Сполучених Штатах.

Фонд, активи якого на кінець 2020 року становили 529 мільйонів доларів, повідомив на своєму веб-сайті, що його пріоритетами є глобальна продовольча безпека, пом’якшення конфліктів і громадська безпека.

На зустрічі також були присутні голова Офісу президента Андрій Єрмак та міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *